http://caritancapillago.fi/

seksiä ilman tunteita

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


seksitreffit tampere
bua pillu
seksitreffit trans
seksi treffit netistä
pimppi saunassa

Home
Caritan Salonki

seksi ilman tunteita - pirkanmaanlehtipaino.fi seksiä ilman tunteita Miksi naisia ei kiinnosta seksi ilman sitoumuksia? Tykkään seksistä kovasti ja sitä on varsin hauskaa harrastella. Sängyssäni on kuitenkin ollut melko hiljaista koko tämän nelikuisen sinkkutaipaleeni ajan, ja välillä se on tuntunut vaikealta, kun on kovasti tehnyt mieli.
Onko parisuhde ilman seksiä oikea suhde? - Anna.fi Ilman rakkautta olisimme tyhjää | MuroBBS Seksi tuntuu hyvälle kehossa ja siitä voi nauttia yksin, että seksiä voi tehdä ilman tunteita.
Keskustelu - Voiko olla seksisuhde ilman tunteita? | Aihe Vierailija: "Pystyykö miehet yleisesti näkemään joka viikko seksin merkeissä vaan tyydyttääkseen tarpeensa? Jos puhutaan pitemmästä seksisuhteesta (vaikka nyt puolisen vuotta kestäneestä), jossa nähdään viikottain tai useammin. Voiko oikeasti olla näin, että mies ei tällöin tunne naiseen mitään p
Seksi ilman tunteita - Sinkut - Suomi24 Keskustelut Hanki panokaverit netistä Panokaveri on henkilö, jonka kanssa harrastat seksiä ilman sitoumuksia. Siis seksiä ilman tunteita. Seksiä ilman suhdetta. Panokaveri
Seksiä ilman tunteita? - Miten mies isketään? - Suomi24 Keskustele ihmissuhteista, julkkiksista, hyvinvoinnista, henkisyydestä, ruoasta, muodista ja kauneudesta, kaikesta elämänkirjoon kuuluvasta. Tervetuloa!
Onko seksi miehille aina vain seksiä? Miehet vastaavat Nuorten keskuudessa seksikaveruus on varsin yleistä. Seksikaveruudessa suhteen osapuolet sopivat harrastavansa seksiä kavereina ilman, että suhteessa on romanttisia tunteita.
Seksiä ilman tunteita? | Keskustelu | Anna Olen lukenut jostain, että miehille seksi on vain seksiä, mutta naiset liittävät siihen voimakkaasti tunteet mukaan ja ihastuvat tai rakastuvat herkästi. Miehet eivät siis ota tunteita peliin, vaan seksi on pelkkää nautintoa. Miten on, pitääkö tämä paikkaansa vai tunteeko mieskin …
KUUDES KERTA - katso nyt kotona (traileri) - YouTube seksiä ilman tunteita Vierailija: "Mies petti minua yli vuoden erään toisen naisen kanssa. Tämä nainen väittää, että mies oli hänelle sannut haluavansa hänen kanssaan naimisiin, lapsia, jne.Mies jäi kiinni. Hän haluaisi kuitenkin jatkaa suhdetta minun kanssani, vaikka usutin häntä rakentamaan uuden elämän lutkansa kan
Seksi - Seksiä ilman romanttisia tunteita? - Seksi Annika haluaa pelkkää seksiä, ilman tunteita. Rickylle tämä sopii. Tragikomedia seksiaddikteista; naisesta joka osaa sanoa kyllä ja miehestä joka ei osaa sanoa ei.
Teekutsuilla: Seksi ilman tunteita on tylsää Voiko suhde ilman seksiä olla parisuhde? Tiina Vilponen (kuvassa oikealla): ”Totta kai voi. Suhteen osapuolet määrittelevät itse, millainen heidän suhteensa on.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/