http://caritancapillago.fi/

seksi vaihdevuosien jälkeen

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


osrs attack tissi
massage lesbo
seksitreffi sivustot
sala treffit
laiha teini huora

Home
Caritan Salonki
Ota vastuu omasta nautinnostasi | Hyvä Terveys
Vaihdevuosien myötä ilmaantuvat seksielämän hankaluudet voivat helpottaa estrogeenihoitojen avulla. Tuoreessa tutkimuksessa vaikutus havaittiin varsinkin estrogeenilaastareita käyttävillä.
Tällaista on seksi viisikymppisenä - Studio55.fi seksi vaihdevuosien jälkeen
Hiusten oheneminen ilman muita oireita on varsin yleistä vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. HUIMAUS Huimauksella tarkoitetaan ohimenevää, väliaikaista pyörryttävää tunnetta ja/tai päässä tuntuvaa heikotusta tai tasapainoaistin heikkenemistä.
Estrogeenihoito voi vähentää seksiongelmia vaihdevuosien
Yli kolmannes vastaajista myöntää, että seksi kiinnostaa vähemmän iän myötä. Tämä mielipide korostuu vanhempien vastaajien vastauksissa: kun 18–29-vuotiasta vain 22 prosenttia uskoo seksin kiinnostavan vähemmän iän myötä, yli 60-vuotiaista yli puolet kertoo seksin …
VAIHDEVUOSI-IK˜ISET NAISET INTERNETIN KESKUSTELURYHM˜SS
Kolme neljästä naisesta kärsii vaihdevuosien oireista noin vuotta ennen ja vuoden verran menopaussin jälkeen. Joka neljännellä naisella oireet jatkuvat yli viisi vuotta. Koska ongelma voi kestää pitkäänkin, kannattaa hakea apua.
Tämä vaiva tulee jokaiselle vaihdevuosi-ikäiselle naiselle seksi vaihdevuosien jälkeen
Viisikymppisen seksielämä ja halut voivat muuttua rajusti esimerkiksi vaihdevuosien tai erektiohäiriöiden takia. Sairaudet yleistyvät, ja moni leskeksi jäävä miettii, saako enää hakea läheisyyttä.
Menopaussi pelottaa monia naisia jo etukäteen | Yle
Rasvamaksa on ennen vaihdevuosia naisilla miehiä harvinaisempi sairaus, mutta vaihdevuosien jälkeen tilanne kääntyy päinvastaiseksi. Tällöin sekä rasvamaksa että siihen liittyvä maksakirroosi yleistyvät, ja niiden ennuste on naisilla huonompi. Maksakirroosi on Suomessa toiseksi yleisin työikäisten naisten kuolinsyy.
Tekeekö seksi kipeää vaihdevuosissa? Näin yhdyntä muuttuu
Monelle seksi on vaihdevuosien jälkeen aiempaa suurempi nautinto. Tämä voi liittyä myös ikään, sillä moni nainen kertoo löytäneensä itsensä seksuaalisena olentona vasta neljänkympin kieppeillä. Itsetunto on monilla parempi kuin nuorena eivätkä allit tai vatsamakkarat häiritse, kun hypätään iloisesti seksiin. Tämä pätee varsinkin, jos on hakenut hormonikorvaushoitoa
Lopuuko seksi tosiaan vaihdevuosiin? - Vaihdevuodet
Keski-iässä miehen sukupuolihormonin testosteronin määrä alkaa vuosi vuodelta laskea. Miehellä vaihdevuosien oireet hiipivät hitaasti, merkittävin niistä on elinvoiman hiipuminen. Seksiä ei jaksa edes ajatella. Nyt kannattaa keskittyä mielen hyvinvointiin. Psykologi Tony Dunderfelt on
Rasvamaksa yleistyy naisilla erityisesti vaihdevuosien jälkeen
selviytyä vaihdevuosien mukanaan tuomista suurista muutoksista ja vaikeista oireista. Tietokoneet ovat nykyään läsnä kaikkialla teollistuneessa maailmassa, myös internetin käyttö on lisääntynyt nopeasti (Mustonen 2002).
Muututko sinäkin kohta raivohulluksi ämmäksi? Eli kaikki
Vaihdevuodet ja seksi tai seksittömyys. Olisin kiinnostunut kuulemaan teidän sisarten kokemuksista vaihdevuosien vaikutuksista seksuaaliseen halukkuuteen ja …
Luuli ummetukseksi – saikin lapsen | Synnytys | Vau.fi seksi vaihdevuosien jälkeen
Seksi on aikuisten leikkiä, ja leikkiin voidaan hankkia leluja. Vibraattoreita ja penisrenkaita kannattaa kokeilla. Vibraattoreita ja penisrenkaita kannattaa kokeilla. Omista haluistaan pitäisi puhua, mutta jos sitä ei ole parinkymmenen vuoden liitossa aiemmin tehnyt, voi tyytymättömyyden esille tuominen olla vaikeaa.
miltä tuntuu seksi "vanhan naisen kanssa" | sivu 2 seksi vaihdevuosien jälkeen
Vaihdevuosien jälkeen tilanne muuttuu, ja sydänsairauksista tulee naisten todennäköisin kuolinsyy. – Kyllin varhain aloitettu hormonikorvaushoito todennäköisesti vähentää sydänsairauksien todennäköisyyttä.
Keskustelu - Vaihdevuodet ja seksi | Seksi | Vauva
Vaihdevuosien myötä ilmaantuvat seksielämän hankaluudet voivat helpottaa estrogeenihoitojen avulla. Tuoreessa tutkimuksessa vaikutus havaittiin varsinkin estrogeenilaastareita käyttävillä.
Vaihdevuodet muuttavat kehoa | Hyvä Terveys
Joillakin voi loppuakin, mutta vaihdevuosien jälkeen se on vähän niin kuin suihin ottaisi. Pelkäsin, että tähänkö loppuu seksi ja halut ja aloinkin ehdotella seksiä harvemmin. Suhde mieheni kanssa on niin turvallinen, ettei tilapäiset tauot haitanneet. Kului pari vuotta ja nuorin lapsi lähti kotoa. Silloin seksistä löytyi ihana uusi ulottuvuus. Talo oli tyhjä! Saimme toimia

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/