http://caritancapillago.fi/

seksi samaa sukupuolta olevan kanssa

 

Näytä kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei vielä käyttäjätunnusta?

Luo tunnus


demi.fi pillu
suomi live seksi
äiti opetti seksiä
seksitreffit ylivieska
seksi pikkuhousut

Home
Caritan Salonki
Tässä ovat naisten ja miesten yleisimmät seksifantasiat •
Naisia kiinnosti eniten seksi tuntemattoman kanssa (28%) ja seksi samaa sukupuolta olevan kanssa (25%). Sitomisleikit ja kolmen kimppa innostivat myös todella monia naisia (molemmat ryhmät yli 20%).
Seksikokemukset samasta sukupuolesta– "Kerran hyvän
Onko kellään miehellä ollu kokemusta jonkun risteilyn aikana seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa ensi perjantaina Baltic Queenillä Tallinnan risteil
Tällaista seksiä naiset harrastavat yhä enemmän | Me Naiset
Samaa sukupuolta olevan kanssa oleminen kiinnostaa naisia enemmän kuin miehiä. Suhde tai intiimit puuhastelut samaa sukupuolta olevan kanssa kiinnostavat naisia enemmän.
Seksi | Nainen.com
Yhä useampi nainen on harrastanut seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa ja kokeillut anaaliseksiä. Tämä selviää tuoreesta brittikyselystä, jossa haastateltiin yli 8000 naista vuosien 2010 ja 2012 välillä.
Kysely eurooppalaisille nuorille - seksi samaa sukupuolta seksi samaa sukupuolta olevan kanssa
Millaisia seksi-, suutelu- jne kokemuksia teillä on samaa sukupuolta olevan kanssa? Miten niihin päädyitte? Mitä tykkäsitte? Oon suudellut montaa naist
Tällaista seksiä naiset harrastavat yhä enemmän | Me Naiset
Naisia miellyttää myös ajatus seksistä kahden miehen kanssa samaan aikaan. Sitominen ja piiskaaminen kiinnostavat naisia selvästi enemmän kuin miehiä. Myös samaa sukupuolta olevan kanssa naiset haluaisivat olla huomattavasti miehiä useammin.
Tällaista seksiä on kokeiltava edes kerran – 50 vinkkiä
Generation What?-kyselyllä yritetään hahmottaa kuvaa eurooppalaisista nuorista. Tähän asti kyselyyn on osallistunut yli neljännesmiljoona 18-34 -vuotiasta eurooppalaista, jotka ovat kertoneet näkemyksistään, mielipiteistään ja omasta elämästään.
seksiä risteilyllä - Seksi - Suomi24 Keskustelut seksi samaa sukupuolta olevan kanssa
Onko kimppaseksi tapa avata suhteesi tai turvallinen tapa kokeilla seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa? Kun tiedät, miksi haluat kokeilla uudenlaista seksiä, saat siitä enemmän irti. Kun tiedät, miksi haluat kokeilla uudenlaista seksiä, saat siitä enemmän irti.
”Lapset nukkumaan ja tuttavapariskunnan kanssa ryhdytään seksi samaa sukupuolta olevan kanssa
Studio55.fi kysyi lukijoiltaan eroottisista kokemuksista samaa sukupuolta olevan kanssa. Eroottisiin hetkiin ajoi uteliaisuus, kokeilunhalu, alkoholi sekä seksuaalinen suuntautuminen. Joillekin kokemus oli yksi nuoruudenkokeiluista, toiset taas löysivät seksuaalisuuttaan.
Naiset puuhastelevat samaa sukupuolta olevien kanssa
Naisia kiinnosti eniten seksi tuntemattoman kanssa (28%) ja seksi samaa sukupuolta olevan kanssa (25%). Sitomisleikit ja kolmen kimppa innostivat myös todella monia naisia (molemmat ryhmät yli 20%).
Kokemuksia samaa sukupuolta olevan kanssa? - Sinkut
Samaa sukupuolta olevan kanssa oleminen kiinnostaa naisia enemmän kuin miehiä. Suhde tai intiimit puuhastelut samaa sukupuolta olevan kanssa kiinnostavat naisia …
Seksi samaa sukupuolta olevan kanssa lisääntynyt Jenkeissä
Unkarin äänestys jäi torsoksi, vaan se muuttuu iän, että naiset saavat enemmän orgasmeja harrastaessaan seksiä samaa sukupuolta olevan kanssa. Mitä on kantaaottava klitorisjenkka. Psykoterapeutti kertoo, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen, vibraattorin kanssa puuhastelu tapahtui verhon suojassa, kuva6.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/