http://caritancapillago.fi/

seksi ei kiinnosta

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


duomi24 treffit
seksitreffit-fi
vihaan seksiä
treffi sovellus
seksitreffit minttu

Home
Caritan Salonki
Miksi seksi ei enää kiinnosta? - terve.fi
Eikö seksi kiinnosta? 14 syytä, jotka saavat halut katoamaan Paras halujen tappaja on kumppanin alkoholin liikakäyttö. Humalaisen tai pöhnäisen miehen kanssa ei viitsi jakaa edes tanssilattiaa ..
Vaivaako haluttomuus? 7 syytä, miksi seksi ei kiinnosta
Sille on syynsä, miksi sanotaan, ettei nukkumaan pitäisi mennä vihaisena. Womens Health-sivuston haastatteleman kliinisen seksologin, Alicia Sinclairin mukaan katkeruuden ja vihan tunteet estävät luonnollisen yhteyden ja halun "vaihtaa eroottista energiaa".
Aseksuaalisuus – kun seksi ei kiinnosta - YouTube
Kun seksi ei kiinnosta Aseksuaalit eivät tunne seksuaalista kiinnostusta toisia kohtaan. Hekin voivat silti ihastua ja kaivata läheisyyttä. Se kummeksuttaa muita, kertoo kaksi aseksuaalia.
Aseksuaalisuus - kun seksi ei kiinnosta - Askel Terveyteen
Sofia: Sinä vaikutat aseksuaaliselta henkilöltä. Sinulla ei kuitenkaan ole täydellistä seksuaalisuuden ja läheisyyden halun puuttumista, vaan vain seksuaalinen halu puuttuu tai ei ainakaan kohdistu kehenkään henkilöön. Mutta sinulla ilmeisesti on normaalia läheisyyden halua kuitenkin
Miksi seksi ei enää kiinnosta? | Terve.fi
Moni ihminen ei tiedä olevansa aseksuaali, ja on vain tietoinen siitä, että ei tunne halua toisia kohtaan.
Seksi ei kiinnosta | MuroBBS
Aseksuaalisuus on vähän vielä tuntematon ilmiö, tai toinen vaihtoehto on, että muut eivät edes halua ymmärtää mikä aseksuaalisuus on. Aseksuaalisuus on siis osa mun elämää, ja meneekin aikalailla hyvin pintaa syvemmälle vielä syvemmälle mitä yleensä kirjoitan.
Mistä haluttomuus johtuu? 14 syytä, joiden vuoksi seksi ei
Ikää 26 vuotta, miehellä saman verran. Ei lapsia. Harmittaa, kun haluja ei ole yhtään. Haluaisin itsekin hyvän seksielämän ja onnellisen parisuhteen, mutta kun ei.
Kun seksi ei kiinnosta - AntroBlogi
Seksihalujen katoamiseen on monia syitä. Oletko sinä tai kumppanisi menettämässä mielenkiinnon seksiin? Ei kannata syyttää ensimmäisenä itseään, sillä libidoon vaikuttavat monet psykologiset ja fysiologiset tekijät. Tässä siis muutama syy, miksi seksi ei enää maistu.
Seksi ei kiinnosta - iltalehti.fi
Seksi oman miehen kanssa ei kiinnosta. En ole lainkaan kiinnostunut seksistä. Tarkemmin sanottuna en ole kiinnostunut seksistä oman mieheni kanssa. Haluni hävisivät, kun mies lakkasi arvostamasta minua. Aloimme seurustella teini-ikäisinä. Seksi oli jotain uutta, jännää ja erilaista. Vielä opiskelujen alkaessakin seksielämämme oli vilkasta. Alkoholi poisti tenttikireyden, ja ilta
Keskustelu - Kun seksi ei kiinnosta pätkääkään | Seksi | Vauva
Ymmärrän johonkin rajaan asti sen, että seksi ei kiinnosta, mutta tällainen lähes totaalikieltäytyminen hajottaa pahasti. Joskus puolisoni on leikillään kehottanut hankkimaan rakastajan, käymään maksullisissa tms., mutta luulenpa että tämä ei ole kenellekään hyvä ratkaisu.
Aseksuaalisuus - kun seksi ei kiinnosta - Stoori
Millä keinolla saadaan ”tunteet pintaan?” En vihaa tai inhoa miehiä, mutta en vain osaa suhtautua heihin luontevasti. Olen lukenut seksuaaliterapeuttien kirjoituksia, mutta ei ole rahaa mennä vastaanotolle.
Kun seksi ei kiinnosta - Elämä | HS.fi seksi ei kiinnosta
Suhteen alussa seksitahdin määrää se, kumpi ­haluaa enemmän. − Tahtipuikko siirtyy suhteen edetessä sille,­ joka haluaa vähemmän. Halujen eriparisuus selviää yleensä vasta parin vuoden jälkeen, ­toteaa Väestö­liiton kliininen seksologi Tarja Santalahti.
Seksi ei kiinnosta | sivu 2 | MuroBBS
Joskus parisuhteessa saatetaan ajautua sellaiseen tilanteeseen, että petipuuhat kumppanin kanssa ei kiinnosta lainkaan. Seksuaaliterapeutti Teija-Liisa Ranta …
Miksi seksi ei enää kiinnosta? - Seksi & Parisuhde - Ilta seksi ei kiinnosta
Ei kannata syyttää ensimmäisenä itseään, sillä libidoon vaikuttavat monet psykologiset ja fysiologiset tekijät. Tässä siis muutama syy, miksi seksi ei enää maistu.
Miksi seksi kumppanin kanssa ei kiinnosta? Asiantuntija
Seksi ja sek­su­aa­li­suus ovat olleet ant­ro­po­lo­gien huomion kohteena alan alku­het­kis­tä ja eri­tyi­ses­ti 1970-luvulta lähtien, jolloin sek­su­aa­li­nen vapau­tu­mi­nen kuohutti län­si­mai­sia yhteis­kun­tia.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/