http://caritancapillago.fi/

seksi c hepatiitti

 

Näytä kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei vielä käyttäjätunnusta?

Luo tunnus


seksitreffit leppävaara
treffit jyväskylä
järvenpää seksitreffit
karina seksitreffit
parhaat seksitreffit

Home
Caritan Salonki
seksi c hepatiitti - stcdenhaag.nl
seksi c hepatiitti
Hepatiitti B. Hepatiitin eli maksatulehduksen, eräs aiheuttaja on hepatiitti B –virus. Hepatiitti B on yleinen tauti maailmalla. Se tarttuu helpoimmin veren välityksellä esimerkiksi likaisista neuloista ja ruiskuista.
Seksi ja C-Hepatiitti ? - Seksuaaliterveys - Suomi24
c-hepatiitti lyhyesti Hoitamattomana virus voi aiheuttaa esimerkiksi maksakirroosia ja maksasolusyöpää. Suomessa todetaan vuosittain yli tuhat uutta tartuntaa, ja kaikkiaan C-hepatiittia sairastaa Suomessa noin 20 000 ihmistä.
B- ja C-hepatiitti - Väestöliitto - vaestoliitto.fi
Mikä on hepatiitti C? Hepatiitti C -virus (HCV) kuuluu flaviviruksiin ja aiheuttaa maksatulehdusta. Miten hepatiitti C tarttuu? HCV tarttuu herkästi veren välityksellä esimerkiksi pistovälineiden yhteiskäytössä.
C-hepatiitti
Hepatiitti C taas tarttuu lähes yksinomaan veren välityksellä. Itämisaika on 20-120 vuorokautta. Hepatiitti D-virus tarvitsee B-viruksen vaippaproteiinia ja tarttuu siten ainoastaan hepatiitti B-viruksen kantajiin. Hepatiitti D voidaan siis ehkäistä estämällä hepatiitti B tartunnat rokotuksin. Lue hepatiitin oireista. Muita hepatiittien aiheuttajaviruksia ovat Epstein-Barrin virus ja
B- ja C-hepatiitti - Väestöliitto - vaestoliitto.fi
Hepatiitti C on viruksen aiheuttama maksatulehdus, joka hoitamattomana voi johtaa maksakirroosiin ja maksasyöpään. Toisin kuin A- ja B-hepatiittiin, hepatiitti C:hen ei ole rokotetta.
c hepatiitti ja seksi - stcdenhaag.nl
seksi c hepatiitti
Hepatiitit A- ja B-hepatiitit. Hepatiitit ovat maailman yleisimpiä tauteja. Hepatiitti A- ja B -yhdistelmärokote, esimerkiksi Twinrix, suojaa sekä A- että B-hepatiittiviruksen aiheuttamilta maksatulehduksilta.
C-Hepatiitti - Psychoactive Vault
Kiitti chepooooo:lle asiallisesta vastauksesta. Suurin osa suomalaisista ei edes tiedä, että sellainenkin sairaus on ja miten se tarttuu. Missään ei näytetä piikitettyjen käsivarsien kuvia, että niitä yhden yön baarituttavuuksia voisi katsoa vähän tarkemmin ja muistaa sen kondomin käytön paremmin.
Keskustelu - Miehellä hepatiitti-c meillä ei sitten
C-hepatiitti, joka tunnetaan myös nimellä HCV, kuuluu flavivirusten ryhmään ja se on Suomen yleisin hepatiittivirus ja lisäksi syypää valtaosaan maksatulehduksista. Suomessa vuotuisella tasolla C-hepatiittiin sairastuu noin 1000-1200 henkeä. Tällä hetkellä maassa on reksteröityjä tautitapauksia yhteensä hiukan alle 30 000, vaikka
Terveyskirjasto - Duodecim
IV-käyttäjistä erittäin suurella prosentilla kuitenkin C-hepatiitti on, joten IV-käytössä riski on suuri, että jossain vaiheessa jonkin vahingon (väärän klikin käyttö tms.) seurauksena tartunnan saa. Eli kunhan pysyt IV-käytöstä erossa, ei ole huolen häivää.
Yleistietoa hepatiitista | Terve.fi
C-hepatiitti on maksatulehdus, jonka aiheuttaa C-hepatiittivirus eli HCV. C-hepatiitti tarttuu ihmisestä toiseen yleisimmin veren välityksellä, kun C-hepatiittia …
C-hepatiitti on Suomen yleisin hepatiittivirus - Hepatiitti.fi
c hepatiitti ja seksi "Menin vaatekaapilleni ja otin vajaan oluttölkin. Yritin salakuljettaa sen repussani keittiöön jossa voisin sen juoda. Mutta se kaatuikin. Olo oli kurja, ei krapularyyppyä."
Hepatiitti C – Wikipedia
Minulla todettiin muutama kuukausi sitten C-hepatiitti. Nettikeskusteluissa monet kertovat, että se ei ole tarttunut seksissä kumppaniin vuosienkaan yhdessäolon jälkeen. Miten suuri riski on, että seksikumppanini voi saada minulta tartunnan, jos emme käytä kondomia? Haaveilen äidiksi tulosta
Hepatiitti – Wikipedia
C-hepatiitti tarttuu suojaamattoman yhdynnän välityksellä erittäin harvoin, mutta tartunta on kuitenkin mahdollinen tällä tavoin, jos viruspitoista verta pääsee verenkiertoosi. Riskiä ei ole, jos kondomi oli käytössä. Tartuntaa ei voi saada, jos itseään purraan. Jos itse puree c-hepatiittitartunnan saanutta henkilöä, voi purija saada tartunnan, jos hän saa suuhun suoraan verta
RFSU Kysy seksistä: Voiko C-hepatiitti tarttua seksissä
Seksi ja suhteet. Tämän otsikon alta löydät tietoa seksistä ja yhteiselämästä. Tutustu artikkeleihin, C-hepatiitti on viruksen aiheuttama maksatulehdus.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/