http://caritancapillago.fi/

raskaana ei tee mieli seksiä

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


pylly nainti
seksitreffit puhelinseksi
takaa pillu
treffit plus kokemuksia
pihlajasaari seksi

Home
Caritan Salonki

Kun seksi ei huvita | Me Naiset

seksiä rahalla - Seksi - Suomi24 Keskustelut Rahalla ja seksillä ei ole suoraa yhteyttä, -Pelkkä varakkuus ei automaattisesti luo tilannetta, että seksiä on usein ja siihen ollaan tyytyväisi

Olen raskaana, eikä mies halua seksiä | Keskustelu | Kaksplus

Vierailija: "Hei raskaana olevat naiset! Olen neljännellä kuulla raskaana ja minulla on seksihalut kasvaneet todella paljon. Ajattelen seksiä koko ajan ja mastruboin päivittäin monta kertaa ja fantasiat ovat välillä todella hurjia ja harrastan mieheni kanssa seksiä useammin kuin ennen raskautta.

Seksi ja halut raskauden aikana - Raskaana - Sinun

Entä seksi raskauden aikana? Kuinka turvallista se on odottavalle äidille, entä lapselle? Mitä jos raskaana olevan ei tee lainkaan mieli seksiä?

Raskaus ja seksi - Page 3 - Vanhempien terveys - Vauva

Ainoa syy välttää seksiä on se, että toisella tai kummallakaan ei tee mieli. Puhukaa keskenänne ja olkaa avoimia sen suhteen, miltä teistä tuntuu.

Seksi raskausaikana? - Isien jutut - Suomi24 Keskustelut

Omenoita ja seksiä!Joskus vadelmia ja mansikoita, mutta maito on lähes taivaallista!Tuntuu hassulta pyytää mieheltä lähes joka päivä seksiä,mutta ei voi mitään, tekee niin kamalasti mieli.

Raskaus ei aina olekaan niin auvoisaa aikaa | Anna.fi

Ei sinänsä hirveästi tee mieli seksiä nyt, mutta pelkään sitä "ekaa kertaa". Kertokaa, onko vika minussa vaiko miehessä vaiko molemmissa? mitä pitäis tehdä? Onko muilla ollu samaa?

Raskaus voi lisätä orgasmien määrää - MTVuutiset.fi

raskaana ei tee mieli seksiä Hei raskaana olevat naiset! Olen neljännellä kuulla raskaana ja minulla on seksihalut kasvaneet todella paljon. Ajattelen seksiä koko ajan ja mastruboin päivittäin monta kertaa ja fantasiat ovat välillä todella hurjia ja harrastan mieheni kanssa seksiä useammin kuin ennen raskautta.

Raskaus ja seksi - Page 2 - Vanhempien terveys - Vauva

Ei siitä kannata tehdä mitään kamalaa ongelmaa. Ei seksiä tarvitse harrastaa jos ei tee mieli tai tunnu hyvältä. Jos taas ongelmia ei ole niin ei niitä kannata raskaudesta väkisinkään vääntää. …

seksiä rahalla - cmv2017.nl

raskaana ei tee mieli seksiä Lopulta taivun, vaikka minun ei tee mieli. Mielestäni miehelläni on silti oikeus seksiin. Mielestäni miehelläni on silti oikeus seksiin. Minulle rakastelu on pelkkä suoritus, joka hoidetaan pois alta.

Raskaus ja mielihalut - Paljasta halusi! | Anna.fi

Itsekin olen raskaana ja aina seksi ei tunnu kivalta kun vauva painaa alhaalla, vaikka pieni masu onkin. Siitä huolimatta voin kyllä miehelleni hyvän olon antaa muulla tapaa.. ;) Mutta ei meidän elämä seksitöntä muutenkaan ole tällä hetkellä, mutta aina ei ihan tee mieli.

seksi raskaana – Pariskunnille.com

Ja ekan kolmanneksen aikana ei juurikaan tehnyt mieli seksiä (varmaan hormoneitten takia??) vaikka maha ei vielä edes näkynyt kunnolla. Tunnen itseni rumaksi ja läskiksi,joten en pysty nauttimaan seksistä kun kokoajan olo että olen epäseksikäs..

Seksiä voi harrastaa raskausaikana huoletta – useimmiten

Entä seksi raskauden aikana? Kuinka turvallista se on odottavalle äidille, entä lapselle? Mitä jos raskaana olevan ei tee lainkaan mieli seksiä?

Ikuisuus kysymys (?): miksi mies ei ikinä tee aloitetta

Periaatteessa asia on kuitenkin niin, että nainen on juuri raskaana ollessaan naisellisin ja herkimmillään, sekä kaipaa myös puolison läheisyyttä, jopa seksiä. Onnekseni oma mieheni ymmärsi tyydyttää myös nämä naiselliset tarpeeni molempien raskauksieni aikana. Lopultahan kuitenkin se hetki, kun saat oman lapsen rinnoillesi korvaa kaiken sen epävarmuuden ja odotusajan vaivat.

raskaana oleva kumppanini ei tahdo seksiä | Keskustelu | Anna

Toisinaan seksiä ei kuitenkaan tee mieli. Mies voi pelätä esimerkiksi vahingoittavansa vauvaa. Mies voi pelätä esimerkiksi vahingoittavansa vauvaa. "Alkuvaiheessa rakasteltiinkin usein, mutta kun aloin käydä jo loppuraskautta, mies pisti hanat kiinni.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/