http://caritancapillago.fi/

nainen haluaa liikaa seksiä

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


helsinki treffit
peppuun nainti
arvostele pillu
seksi serkku
seksitreffit etsi

Home
Caritan Salonki

Keskustelu - Kun nainen haluaa enemmän seksiä kuin mies

Seksi on karkeimmillaan määriteltynä sukupuolielinten alueella tapahtuvaa usein orgasmiin ja mielihyvän tunteisiin johtavaa toimintaa. Aiemmin on ajateltu, että nimenomaan yhdyntä on tärkeä määrittävä piirre seksissä, mutta nykyään tästä ajattelusta on päästy hieman eteenpäin.

Nainen, 28: "Tarvitsen seksiä kolme kertaa päivässä" | Me

Jos nainen haluaa seksiä useita kertoja päiväs­sä, häntä kutsutaan nymfomaanik­si. Jos mies tekee samoin, häntä kutsutaan mieheksi. Jos mies tekee samoin, häntä kutsutaan mieheksi. Ongelma vai ei?

20 asiaa, joita mies ei halua naisen tekevän sängyssä

Parisuhde - Kun puoliso haluaa etäisyyttä - suhdesoppa.fi nainen haluaa liikaa seksiä. Olen naimisissa oleva nainen. Parisuhteeni on ok. Ongelmani on miespuolinen työkaverini, jonka kanssa minulla on muutaman viime vuoden aikana ollut seksiä noin

Nainen haluaa vain seksiä: "Toinen ei ole minulle dildo"

nainen haluaa liikaa seksiä

Seksi on yleensä ottaen mahtavaa, mutta toisinaan tilanteet voisivat olla nautinnollisempiakin. Moni miesten tekemä asia ärsyttää taatusti naisia sängyssä, kuten klitoriksen jatkuva etsintä, mutta myös naiset saattavat tehdä sängyssä asioita, joista miehet eivät niin välitä.

Mitä jos mies ei halua seksiä? Nainen kertoo, millaista se

Yleensä ajatellaan, että miehet haluavat jatkuvasti seksiä. Taannoinen tutkimus kuitenkin paljasti, että moni parisuhteessa elävä nainen haluaa enemmän seksiä, kuin hänen kumppaninsa.

Jatkuvasti haluava nainen. | Keskustelu | Anna

nainen haluaa liikaa seksiä

Kun nainen haluaa enemmän seksiä kuin mies. Koen aivan äärettömän kiihottavana kun nainen tulee ehdottamaan ja sanoo rehellisesti että nyt panettaa. Voi jestas sitä seisokkia, ei voi verratakaan siihen kun oma ehdotus menee läpi just silleen ettei voi olla varma että tekeekö vaimon mieli nyt aivan oikeasti vai voisiko olla kyseessä säälipillua. On se kumma että 20 vuoden

Minkälaista seksiä nainen haluaa - YouTube

Otsikossa kysymys. Siis voiko miehen mielestä nainen olla liian halukas? Paljonko on liikaa?

Seksi | Terve.fi

nainen haluaa liikaa seksiä

Asia on juuri päinvastoin. "Lindau and co-author Natalia Gavrilova focused on two large surveys, the National Survey of Midlife Development, involving about 3,000 adults aged 25 to 74 and completed in 1996, and the National Social Life Health and Aging Project, involving another 3,000 adults aged 57 to 85, completed in 2006.

Nainen, jätä väliin nämä: 10 asiaa, joita miehet inhoavat

Mies ei voi haluta naista liikaa, nainen kun nauttii jokatapauksessa siitä halutuksi tulemisesta ja siitä että saa katsoa kun mies haluaa, muttei anna hänelle. Naisella on tarve olla haluttavin nainen maan ppäällä.Jos nainen ei tunne miehen haluavan häntä, on se ehkä pahin virhe minkä mies voi …

Liikaa seksiä? | Keskustelu | Anna

Sieltä ei voi opiskella seksiä eikä sitä, mitä nainen haluaa. Lähes kaikki pitävät monipuolisesta seksistä, miehet ja naiset. Urautunut ja tylsä seksi on riski suhteen uskollisuudelle, joten haluista pitää keskustella eikä kartella uusia kokemuksia.

Haluatko sinä liikaa? - My blueberry dream | Lily.fi

Saako nainen haluta seksiä ns. paljon ihan vapaasti vai lokeroiko se naisen epäkelpoon rooliin?Tai onko olemassa joku sopiva määrä haluta seksiä ? :D Puhutaanko siksi seksiaddiktista vaikkei sitä oikeasti olisikaan? Onko helpompi heittää huumorilla olevansa ehkä seksiaddikti kuin myöntää rohkeasti että haluaa seksiä usein (leimaako se lutkaksi/huoraksi/helpoksi tms)?

Voiko nainen oikeasti rakastaa seksiä? | Nefertiri1983s Blog

Nainen, jolla on heikko itsetunto, tuppaa monesti ahdistamaan kysymyksillä, eikä mikään vastaus tunnu mieheltä kelpaavan. Kun vaatimukset alkavat hallita, niin se on liikaa. Naisen pitää muistaa, ettei mies ole sellainen, joka muistaa huomioida jokaista uutta korua, uutta hiusväriä tai jokaista uutta vaatetta.

Naiset haluaa rajua seksiä - Sinkut - Suomi24 Keskustelut

nainen haluaa liikaa seksiä

Kyse ei ole siitä, että nainen haaveilisi väkivallasta, vaan hän haluaa heittäytyä. Kun mies määrää, naisen on pakko irrottautua estoistaan, mikä tuntuu vapauttavalta. Kun mies määrää, naisen on pakko irrottautua estoistaan, mikä tuntuu vapauttavalta.

Mitä mies TODELLA haluaa sängyssä? | Me Naiset

Perinteisen käsityksen mukaan mies haluaa seksiä, nainen taas parisuhdetta. Asenteet naisen seksuaalisuutta kohtaan ovat kuitenkin vapautuneet, eivätkä kaikki naiset edes halua parisuhdetta vaikka seksiä haluaisivatkin. – Nainen saa nykyään vapaammin haluta seksiä oman nautintonsa vuoksi

Milloin nainen vaatii mieheltä liikaa huomiota? Miehet

Seksiä rakastavasta naisesta vallitsee nimittäin myös sellaisia outoja käsityksiä, että hän rakastaa seksiä jotenkin liikaa: joko hyppää sänkyyn kenen tahansa kanssa (eli on ”lutka”) tai haluaa seksiä joka hetki (eli on ”nymfomaani”). Todellisuudessa monet naiset rakastavat seksiä eniten juuri parisuhteessa, jolloin se ei ole pelkkä fyysinen suoritus, vaan siihen liittyy

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/