http://caritancapillago.fi/

kumppanini ei halua seksiä

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


mtv fi ensi treffit alttarilla
salakatselu seksi
seksitreffit fi treffit index
seksi ruoka
rapalan huora

Home
Caritan Salonki
Kysy seksistä: Onko oikein, että kumppanini ei halua vielä
semmoinen näppituntuma ko uran aikana että jos nainen ei halua seksiä, niin ei sieltä välttämättä tipu edes niitä hyväilyjä. Vaimoaan rakastava mies toimii toisin
mies ei halua seksiä | sivu 3 | Keskustelu | Anna
Mulla samanlainen tilanne, ei seksiä yli kahteen vuoteen, eikä pihtaava mies halua puhua mistään eikä hakea apua mistään. Omistushaluinen kyllä on ja haukkuu tuttavamiehet varmuuden vuoksi.
Kysy seksistä: Onko oikein, että kumppanini ei halua vielä
Kumppanini ei ole läheskään aina sillä tuulella ja petyn välillä kovastikin, jos en "saa". Jälkeenpäin kärsin kuitenkin huonosta omatunnosta, kun olen painostanut ja suutahtanut, kun en ole saanut haluamaani. Joskus myös harrastaessamme seksiä, tuntuu että kumppani ei ole asiasta ollenkaan kiinnostunut. Kuitenkin silloin tällöin kun lopulta onnistaa, on menokin usein sen mukaista
Keskustelu - Mies ei halua seksiä muttei suostu
Koska kumppanini luonnollisesti haluaisi seksiä, on vaikea kieltäytyä, koska kuitenkin usein hän saa minut haluamaan. Pelkään kuitenkin niitä tilanteita jolloin en saa kunnon erektiota tai se lopahtaa kesken kaiken. Tämäkin mutkistaa asiaa. Ehkä pahin kaikesta on aamuerektio - koska reaktio on puhtaasti fyysinen, saatan olla täydessä unessa erektiossa. Jos puolisoni, joka on
Keskustelu - Mieheni ei halua minua.. | Ajankohtaista | Me
Ilman läheisyyttä moni ei halua seksiä. Jos suukot, halaukset ja muu kosketus ovat jääneet kiireisen arjen jalkoihin, seksi menee usein mukana. Tilanteen voi korjata lisäämällä arkeen muutakin kuin seksiin johtavaa kosketusta, kehuja, pieniä romanttisia tekoja ja flirttiä. Voit esimerkiksi jättää toiselle kivan lapun tai lähettää ”minä rakastan sinua” -viestin ilman
Vs: mies ei halua seksiä - Plaza.fi
kumppanini ei halua seksiä
Ennen aktiivista sukupuolielämän aloittamista kumppanin kanssa, harrastin sitä soolona, kultaisessa nuoruudessakin. Tällaista ’pika-ateriointia’ voisin harrastaa väliaikaisesti, mikäli kumppanini menettäisi kaiken mielenkiintonsa ’ruokailuun’, mutta paastolle en missään tapauksessa ryhtyisi.
Rakelin kuplassa: Kaikki eivät halua seksiä - YouTube
Jos haluat osallistua keskusteluun tällä alueella, kirjaudu tai rekisteröidy palveluun. Jos haluat vain lukea keskusteluketjua, voit jatkaa sulkemalla tämän ilmoituksen.
Keskustelu - Vaimo ei halua | Yleinen | Kodin Kuvalehti
kumppanini ei halua seksiä
" Mieheni ei halua seksiä kuin enimmillään kerran kuukaudessa, aiheuttaen tunteen, etten ole hänen mielestään haluttava. Kun olin työttömänä ja hoidin kotia, seksielämämme toimi kuin unelma .
Keskustelu - seksi/seksittömyys | Sana on vapaa | ET
Suhteen kuuluu olla hyväksyvä ja kannustava, ei uhkaileva ja alistava. Jos suhde tuntuu sinusta vaikealle, on sinun hyvä miettiä omaa hyvinvointiasi ja sitä haluatko olla suhteessa, jossa sinua kohdellaan epäkunnioittavasti.
Miksi nainen ei halua seksiä? Naiset vastaavat - MTVuutiset.fi
Eli kumppanini haluaa seksiä, mutta ei samassa paikassa missä hänen poikansa oleilee. Kumppani haluaisi asua kanssani, mutta ei voi koska sen jälkeen pitää mennä hotelliin hempeilemään. Kumppani haluaisi asua kanssani, mutta ei voi koska sen jälkeen pitää mennä hotelliin hempeilemään.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/