http://caritancapillago.fi/

kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeen

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


suomi 24 treffit kokemuksia
pillu törröttää
parhaat tinder treffit
täti poika seksi
treffit mietityttää

Home
Caritan Salonki
Synnytyksen jälkeinen seksi - olenkoraskaana.fi Esikoisen jälkeen meni puoli vuotta, ennenkuin pystyin edes ajattelemaan seksiä. Repesin pahasti, alapäähän ommeltiin tikkejä noin sata eikä istuminenkaan onnistunut pariin kuukauteen muuta kuin renkaan päällä. Lisäksi tikit tulehtuivat ja se hidasti paranemista.
Synnytyksen jälkeen | Synnytys | Vau.fi Kimi Räikkösen kihlattu Minttu Virtanen kertoi hiljattain blogissaan, kuinka hän oli lähtenyt juoksulenkille kolme viikkoa synnytyksen jälkeen.
Keskustelu - Kuinka pian synnytyksen jälkeen uskaltaa On hyvin yksilöllistä, kuinka pian raskauden jälkeen tuntuu hyvältä taas harrastaa seksiä. Synnytyksen jälkeen osa naisista tuntee halua harrastaa seksiä melko pian, kun taas osa tarvitsee enemmän aikaa.
Vs: kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeen - Plaza.fi Vierailen tuolta odottajien puolelta Mitenkäs teillä jo synnyttäneillä on seksielämä lähtenyt käyntiin vauvan tultua taloon? Kuinka pian synnytyksen jälkeen on "tehnyt mieli"?
Kun haaveet muuttuvat todeksi: Seksi synnytyksen jälkeen. Mulla oli pienet repeämät, ja seksiä kokeiltiin kolme viikkoa jälkeen synnytyksestä kun tunsin oloni niin hyväksi. Teki kuitenkin todella kipeää, oli pakko keskeyttää.
Keskustelu - Milloin seksiä synnytyksen jälkeen? | Seksi kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeen Synnytyksen jälkeen osa naisista tuntee halua harrastaa seksiä melko pian, kun taas osa tarvitsee enemmän aikaa. Synnytyksen jälkeen naisilla on jälkivuotoa, jonka loppumista on hyvä odottaa ennen seksin aloittamista. Osa naisista haluaa odottaa jälkitarkastuksen yli ennen seksi aloittamista.
Kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeen? | Keskustelu Synnytin esikoisen 7 viikkoa sitten ja haluaisin kysyä kuinka pian teillä kanssa sisarilla on palautunut halut harrastaa seksiä miehenne kanssa?
Kuinka pian seksiä voi harrastaa synnyttämisen jälkeen Kuinka kauan synnytyksen jälkeen seksi sattuu? Viestiketju osiossa Vauvan hoito , epparia, tikkejä ei alapäähän tarvittu ja alkuun paraninkin tosi hyvin, seksiä harrastettiin kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen. Nyt vaan tuntuu et seksi koskee edelleen samaan malliin kuin silloin kaksi kuukautta sitten Ollaankin aika harvakseltaan sitä sitten kokeiltu. Synnytyksen
Kuinka Pian Seksiä - Lapset ja parisuhde - Suomi24 Keskustelut Vau.fi. Yritämme. Ovulaatiolaskuri; Testaa hedelmällisyytesi; Kuukautiskierto; Elämäntavat ja raskauden yrittäminen
Seksi synnytyksen jälkeen ja siihen liittyvät ajatukset - RFSU kuinka pian seksiä synnytyksen jälkeen Kuinka pitkä aika meni synnytyksen jälkeen, kun harrastitte seksiä? Odotitteko, että jälkivuoto oli loppu, vasta jälkitarkastuksen jälkeen??? Kaikki tietty vaikuttaa; tikit, repeämät ym.
Seksi synnytyksen jälkeen | Vau Foorumi On kuitenkin hyvin yksilöllistä, kuinka pian synnyttänyt nainen kokee halua yhdyntään. Monen naisen yhdyntähalut palautuvat muutaman kuukauden päästä synnytyksestä, tai viimeistään, kun väsymys alkaa hellittää lapsen unirytmin löydyttyä.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/