http://caritancapillago.fi/

kireä esinahka seksi

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


seksitreffit raskaana
treffi tekemistä kotona
seksitreffit viivi
ellinoora seksitreffit
rapu seksi

Home
Caritan Salonki

Keskustelu - Miehellä liian ahdas esinahka. | Aihe vapaa

Kireä esinahka ei sellaisenaan estä yhdyntää, mutta saattaa hankaloittaa sitä, jos kireys aiheuttaa kipua tai vaikeuttaa kondomin laittoa. Jos haluat silti ryhtyä yhdyntään, kondomin voi vetää myös kokonaan esinahan päälle yhdynnän ajaksi. Esinahan kireys ei estä peniksen puhtaana pitämistä. Vain näkyvillä olevan osan peseminen riittää hyvin. Esinahkaa ei kannata koskaan

Esinahka - sexpo.fi

Okei, tuli harrastettua eilen seksiä tyttöystävän kaa (eka kerta) ja mulla on harmi vain vähän kireä esinahka, mutta vedin sen ennen kiihottumista terskan taakse ja siellä se myös pysyi, tosin välillä kävi vähän kipeetä ja kiristi jonkin verran.

Tiedot - YTHS

kireä esinahka seksi Tuosta nyt ei oikein tiedä onko se ongelma. Jos mies pystyy normaalisti-hyvin rakastelemaan, niin silloinhan se ei ole suuri ongelma. Toisaalta mies saisi enemmän jos esinahka ei olisi noin tiukka, esin suuseksissä ja naisen käsin hellittelyssä.

Kireä esinahka ja seksi - Keho - Suomi24 Keskustelut

Mua alko kamalasti stressaan ku luin kaikki sivustot läpi ja luin myös sellaisen jutun että jos se esinahka menee terskan taakse esim just yhdynnässä se voi aiheuttaa esinahan ja terskan turpoamisen ja vakaviaki ongelmia.

Esinahka, siitä ei pahemmin puhuta - Seksi & Parisuhde

Hei, kiitos viestistäsi. Olet 20-vuotias mies ja sinua mietityttää ahdas esinahkasi. Pohdit, miten sitä voisi hoitaa ja mietit, haittaako ahdas esinahka anaaliseksin harrastamista.

poikaystävän kireä esinahka! | Demi

Jos esinahka ei mene terskan taakse vielä 6 vuoden iässäkään, tulisi ympärileikkaus tehdä ennen kouluun menoa. Jos lapsella on esinahan tulehduksia, tulisi leikkaus tehdä aikaisemmin. Fimoosin hoito on ympärileikkaus. Ahdas esinahka leikataan sirkulaarisesti pois.

Miehen yhdyntäkivut ja esinahkavaivat | Terve.fi

Kireä esinahka voi vaikeuttaa kondomin päällä pysymistä. Kondomi voidaan vetää myös kokonaan esinahan päälle, ja sen paikallaan pysymistä voidaan auttaa erilaisilla peniksen juureen venytettävillä silikonirenkailla. Näitä saa ostettua seksikaupoista.

Mistä tietää, onko esinahka liian kireä? | Hyvä Terveys

kireä esinahka seksi Kireä esinahka ei estä yhdyntää, mutta jos säännöllinen venyttely ei auta ja tilanne aiheuttaa kipua, on hyvä varata aika terveydenhoitajalle tai lääkärille. Ahtaan esinahan hoito ei vaadi esinahan poistoa eli ympärileikkausta.

kireä esinahka - Nettineuvonta - sexpo.fi

Jääkö miehillä usein esinahka jumiin vai onko tapailemani miehen esinahka liian kireä tjtn? Jos esinahka jää jumiin, miten minun kuuluu toimia siinä tilanteessa? Miten miestä (jolla on esinahka tallella) kuuluu hyväillä käsin ja suulla? Miehet ja (naisetkin toki) neuvoja kiitos! Ja tiedän kyllä että olisi järkevää kysyä näitä asioita mieheltä itseltään, mutta en tiedä

Ahdas esinahka – Wikipedia

Jos esinahka on liian tiukka, käytetään siitä nimitystä fimoosi. Tällöin esinahan alle kertyy erittyvää talia, virtsaa ja siemennestettä. Tällöin voi seurauksena olla tulehdus, joka aiheuttaa mm. märkäistä vuotoa, kipua ja aristusta.

Keskustelu - (Kireä) esinahka ja miehen tyydyttäminen

Ahdas esinahka eli fimoosi pyritään havaitsemaan jo lapsuus- tai nuoruusiässä (esim. neuvolan, kouluterveydenhuollon, asevelvollisten tarkastuksissa), sillä se lisää tulehdusriskiä, voi aiheuttaa esinahan arpeutumista toistuvien repeytymien vuoksi ja hankaloittaa seksielämää.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/