http://caritancapillago.fi/

g piste seksi

 

Näytä kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei vielä käyttäjätunnusta?

Luo tunnus


ilmaista seksivideot
seksitreffit kouvola
seksi jumppa
voice seksi
onnea treffit

Home
Caritan Salonki

Naisen G-piste - Missä se sijaitsee ja miten sen löytää?

g piste seksi
Yllättävän moni tuntuu olevan ihan kuutamolla mitä tulee naisen sukuelimiin. Klitoris tiedetään, mutta naisen g-piste on joko kadoksissa tai muuten vaan unohdettu.

Naisen G-piste löytyy näillä ohjeilla - iltalehti.fi

Naisen g-pisteen olemassaolosta on kiistelty vuosikymmenien ajan. Tieteellisesti sitä on yritetty paikantaa jo yli 60 vuotta. Uusimman italialaistutkimuksen mukaan g-piste on kuin onkin valetta.

G-PISTE ---- Nautinto nainen/mies | Keskustelu | Kaksplus

Hauskempaa.fi ei ole tuotteiden myyjä. Tuotelinkit johtavat kumppanimme (=myyjä) sivulle. Mahdolliset kysymykset tuotteista tulee osoittaa tuotteen myyjälle.

g piste seksi - pirkanmaanlehtipaino.fi

G-piste on pieni alue klitoriksen yläpuolella, jota stimuloimalla voi tuottaa naiselle todella intensiivisen orgasmin (tai useammankin). Näin siis kuuluu yleinen uskomus. Tutkijoilta meni kuitenkin vuosikymmeniä aikaa pisteen löytämiseen. Nyt paikka on löydetty, mutta g-piste-orgasmin aiheuttajasta ja sen tarkasta sijainnista keskustellaan vieläkin kiivaasti. 2. On / Off. Seksi

Eturauhasen Ja G-pisteen Stimulaattorit Nettikaupoista •

Lisäksi on X-piste, A-piste, T-piste, P-piste ja niin edelleen. Ne ovat naisen sisällä olevia rakkauden alueita, rakkauden kiihdyttämisalueita, Dunderfelt kuvailee. Ne ovat naisen sisällä olevia rakkauden alueita, rakkauden kiihdyttämisalueita, Dunderfelt kuvailee.

G-piste - onko sitä olemassa vai ei? | Me Naiset

Eturauhasen ja g-pisteen stimulaattorit verkosta. Eturauhanen on miehen hekumallinen g-piste, johon pääsee käsiksi helpoiten anuksen kautta. Eturauhaskiihottimet on suunnattu niin, että noin 4 cm syvyydestä löytyvä g-piste saa stimulaattoreiden avulla nautinnollista hierontaa, joko värinällä tai ilman.

Keskustelu - Naiset. Rehellisiä vastauksia onko G piste

Miehen G-piste sijaitsee anaalin etuseinämässä, prostatan kohdalla. Eturauhanen eli prostata sijaitsee lantion keskellä heti häpyluun takana, välilihan yläpuolella ja sen pitäisi tuntua pienenä noin saksanpähkinän kokoisena kohoumana noin 2,5-5 cm syvyydellä peräaukossa vatsan puolella.

Naisen G Piste Seksiseura, Seksiseuran Haku Naisen G Piste

Subject: Nainen hakee seksiseuraa g piste orgasmi hieronta loviisa; Naisen g piste ilmaiset seksi videot / Naista pirkkala iskuri kokemuksia amatööri

Sexi Videot G Homo Piste Orgasmi / Etusivu seksuaalinen

G-piste on seksuaalisuuteen yhdistetty aluea naisen kehossa. Se on nimetty Ernst Gräfenbergin mukaan, ja aluetta on tutkittu laajasti lääketieteessä. Tutkimuksista huolimatta G-pisteen sijainti ja jopa sen olemassa olo ovat vieläkin hieman kyseenalaisia. Lääketiede ei nimittäin ole pystynyt todistamaan tai paikantamaan aluetta aivan varmuudella.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/