http://caritancapillago.fi/

en kehtaa harrastaa seksiä

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


liukas pillu
astma ja seksi
sexsi pozlar
pillu song
seksiä päivä ennen ovulaatiota

Home
Caritan Salonki

Netta, 26, kävi treffeillä 150 miehen kanssa ja harrasti

en kehtaa harrastaa seksiä

Koska me eletään kaukosuhteessa ja nään sitä max 2 kertaa kuukaudessa -> vain silloin mahdollisuus harrastaa seksiä. Mut sit toisaalta mulla ei oo kauheesti rahaa muutenkaan. D: Älkääkä tulko sanomaan, että "lol e-pillerit maksaa 7 e/3kk" koska en voi käyttää pillereitä ja …

En uskalla harrastaa seksiä | Demi.fi

Oikeesti D: en kehtaa mennä pois omasta huoneesta ku mul on hirvee pissahätä ja toi niitten huone on siinä matkan varrella.

Keskustelu - En kehtaa enää harrastaa seksiä mieheni

Kun jo kerran annoit sille miehelle paremman elämän mahdollisuuden, niin pitikö se uudestaan mennä sotkemaan. Jätä nyt se mies, koska se ansaitsee parempaa.

En kehtaa harrastaa - Seksi - Suomi24 Keskustelut

en kehtaa harrastaa seksiä

Olen keski-ikäinen nainen, eronnut ja ollut nyt 6 vuotta ilman seksiä. Olen mielestäni vanhentunut ja rupsahtanut niin paljon muutamassa vuodessa. En ke

En uskalla harrastaa seksiä | Demi.fi

en kehtaa harrastaa seksiä

En KEHTAA harrastaa anaaliseksiä, kun pelkään että mulla valuu jotain ripulia! Kiitti vaan sille joka tällaisesta kertoi täällä! Viestiketju alueella Mitäs nyt?

En kehtaa harrastaa - city.fi

Minulla on hyvä vaisto sen suhteen, kannattaako seksiä harrastaa nopeasti vai ei. En tykkää siitä, että ihmiset arvioivat toisiaan sen perusteella, monenko kanssa on ollut sängyssä . Ei se järvi soutamalla kulu .

Harrastaa seksiä in English - Finnish-English Dictionary

Oon 16-vuotias tyttö ja mulla on vuotta vanhempi poikaystävä. Rakastan tätä poikaa tosi paljon ja meillä molemmilla on haluja jo aika paljon ja se on osoitettu, mutta oon pitkittänyt tätä jo aika kauan, koska vihaan ja häpeän mun kroppaa.

en kehtaa harrastaa seksiä ? - Murrosikä - Suomi24 Keskustelut

Haluaisin harrastaa seksiä ihastukseni kanssa mutta en kehtaa koska kaluni on omasta mielestäni liian pieni. Ihastukseni on miettinyt, että miks en halua harrastaa seksiä enkä kehtaa kertoa syytä

Paras asento anaaliseksiä silmällä pitäen - Seksia.net

Harrastaa seksiä in English - Finnish-English Dictionary oon kolmentoista ja seiskaluokalla ni onko huono asia tai muuten vaa ei sopivaa jos harrastan seksiä samanikäsen pojan kanssa ko mä en

Siirry nettivastaanotolle - Väestöliitto

en kehtaa harrastaa seksiä

Hei! Olen 19 v miehen alku, jolla on ainakin omasta mielestään ongelma. En kehtaa harrastaa seksiä, koska minusta penikseni on siihen liian pieni (pituus 10-11 cm ja ympärys 11 cm).

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/