http://caritancapillago.fi/

ei saa seksiä

 

Nyt kaikki tuotteetTarkennettu haku


Salasana unohtunut?

Ei viel kyttjtunnusta?

Luo tunnus


kotivideot seksi
vittu sä olet neekeri kujalla
seksi treffit mobiili
muna pillu ah ah
seksi 13v

Home
Caritan Salonki

Ei kiitos - reel on Vimeo
”Stereotypia, että seksiä ostava mies on 150-kiloinen läski, joka ei saa naista mistään, ei pidä paikkaansa” - Millaiset miehet ostavat seksiä?

Kärttyinen kun ei saa seksiä.. | Keskustelu | Anna
Anteeksi! Tässä ehti vierähtää vappu ja vielä vapun jälkeinen viikonloppu. Minulla ei ole tapana kirjoittaa julkaisuja valmiiksi ja ajastaa niitä, koen, että aitous jotenkin katoaa.

Mies, joka ei saa seksiä - ELÄ PAREMMIN
Artikkeli "Onko sallittua pettää, jos elää seksittömässä liitossa" herätti vilkkaan keskustelun IS-lukijoiden kesken. Monet naiset purkivat tuntojaan miesten haluttomuudesta ja seksittömän liiton kärsimyksistä. Osa lukijoista suositteli enemmin eroamaan kuin pettämään.

8 hyvää syytä miksi et löydä parisuhdetta etkä saa seksiä
Australialaisyliopistot linjasivat: yliopiston henkilökunta ei saa harrastaa seksiä opiskelijoiden kanssa. Kyselyn mukaan joka viides opiskelija Australiassa on kokenut seksuaalista häirintää.

”Stereotypia, että seksiä ostava mies on 150-kiloinen
Vaatimalla seksiä liian aikaisin mies saa naisen lukkoon ja kieltäytymään, josta seuraa se, että mies menee jumiin jatkuvasta kieltäytymisestä. Erilaiset seksityylit voivat aiheuttaa haluttomuutta myös.

Kun sinkku saa seksiä
ei saa seksiä
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005587854.htmlTietenkin iltasanomien juttuun piti jostain kaivaa nainen, vaikka nainen saa aina halutessaan seksiä. Ni

Saako käydä vieraissa ja pettää, jos kotona ei saa seksiä
ei saa seksiä
Seuraavaksi 8 hemmetin hyvää syytä, miksi et löydä parisuhdetta etkä saa seksiä. Mukavia lukuhetkiä! 1. Pelkosi rajoittavat sinua . Mikään ei rajoita elämäämme vahvemmin, kuin kaikki pelkomme. Pelot saavat meidät epäilemään toimintakykyämme, hidastavat meitä ja lamaavat toimintaamme. Mitä enemmän pelkoja meillä on, sitä kapeampi on kykymme toimia, sitä enemmän pahaa

Ismo ei saa seksiä Kristiinalta [Salatut elämät REMIX
Naughtybook on helposti saatavilla oleva yhteisöpalvelu internetissä, joten seuraa voi etsiä millon vain ja missä vain. Naughtybook antaa uusia mahdollisuuksia seuran etsimiseen niin työpaikalla, ravintoloissa tai …

Yllättävä syy siihen, miksi KILTIT MIEHET EIVÄT SAA NAISIA
Jotkut saattavat fantasioida intiimeistä hetkistä veden äärellä - tai jopa itse vedessä. Olipa kyseessä sitten meri, järvi tai lampi, ei seksin harrastaminen vesistössä ole kuitenkaan hyvä idea.

Keskustelu - Kun mies ei halua seksiä | Ajankohtaista | Me
Jos ei pysty harrastamaan seksiä hiljaa, sitten harrastaa vain päiväsaikaan. Nainen 26 v ”Asiasta tehtiin nolosti heippalappu, ei ollut pokkaa mennä sanomaan”

Minkälainen mies ei saa seksiä? | Keskustelu | Anna
Julkaisin aikoinaan tekstin aiheesta "8 hemmetin hyvää syytä, miksi et löydä parisuhdetta, etkä saa seksiä". Kirjoitus on sittemmin ollut lähes päivittäin sivujeni ylivoimaisesti suosituin teksti, jota luetaan päivittäin keskimäärin n. 100 - 300 kertaa. Pääasiassa

8 syytä miksi sinkkumies ei saa seksiä
Moi Lilian! Viihdyn itse eniten juuri seksuaalisesti vahvojen naisten kanssa ja olen valitettavasti saanut kuulla paljon samaa ja jopa pahempaa: Paitsi että tällainen aktiivinen ja vahva nainen ei kelpaa seurustelukumppaniksi, hän ei kelpaa sellaiseksi siksi, että on miesten mielestä jotenkin pelottava.

 
http://caritancapillago.fi/ © 2007 CARITA'N SALONKI CAPILLAGO
http://caritancapillago.fi/